Tigla metalica

VIKING PROFIL SRL este o companie specializata in productia sistemelor de invelitori metalice, tip tigla metalica, piese de finisaj, precum si toata gama elementelor componente.
Compania a fost infiintata in 2005 la Ploiesti, ulterior fiind deschise puncte de lucru in Craiova si Cluj.
Produsele noastre respecta toate normele si standardele de calitate ale UE, avand in vedere deplina satisfactie a cumparatorilor. Un acoperis inseamna, dincolo de protectie si acoperire, longevitate in exploatare, o maxima etanseizare, un aspect ce trebuie sa se incadreze in aria arhitecturala a obiectivului. Sistemul de invelitori tip tigla metalica mai contine si piese de finisaj si accesorii precum: coame, dolii, pazii, frontoane, diferite elemente de imbinare, toate acestea fiind realizate de firma noastra din aceeasi materie prima ca si tigla metalica.
In anul 2008 firma a fost preluata de catre Firma Blachy PruszyƄski, cel mai mare producator de invelitori metalice si sisteme de fatade din Polonia si unul din cei mai mari producatori la nivel european.
VikingProfil este o marca inregistrata a S.C.Vikingprofil S.R.L.

Tigla metalica este un tip de invelitoare elegant si rezistent care poate fi utilizata pentru toate tipurile de acoperisuri. Imbinand traditia cu tehnologia moderna,tigla metalica este utilizata atat in constructii rezidentiale cat si pentru renovarea caselor vechi.
Vikingprofil va ofera sistemul Niagara - cel mai complet sistem de drenare a apelor pluviale de pe piata, compatibil cu orice sistem de invelitoare.

Firma Vikingprofil va ofera o gama bogata de accesorii si piese de finisaj necesare asigurarii conditiilor estetice si functionale ale acoperisului.

Tabla cutata este un material economic utilizat pentru acoperisuri sau fatade. Gama bogata de profile precum permite utilizarea acestora atat pentru acoperisuri cat si pentru fatade, pentru garduri si porti cat si pentru constructiile usoare.