Plase insecte pe balamale

- plasele sunt fixate pe un cadru metalic din aluminiu
- cadrul este prevazut cu balamale, permitand oscilare batanta in exteriorul geamului
- fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut
- in sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald.

Plase tip rulou

- plasele sunt construite cu caseta si ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucenta, neinflamabila, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare
- culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare si caseta sunt alb si maro
- actionarea este facilitata de arcuri; ridicarea si coborarea se fac astfel foarte usor, prin tragerea snurului de actionare
- plasa este prevazuta cu un mecanism impotriva ridicarii accidentale
- pe timpul sezonului rece plasa poate fi pastrata / ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra - ghidajele si caseta sunt astfel concepute incat nu altereaza in nici un fel estetica tamplariei.

Plase tip rulou verticale

Plasele impotriva insectelor tip rulou cu actionare pe verticala sunt alegerea excelenta pentru posibilitatea strangerii acestora pe timpul iernii sau ori de cate ori este necesar. Sunt confectionate din caseta si ghidaje din aluminiu si plasa din fibra de carbon gri. Fixarea se face cu opritori reglabili pe inaltime iar ghidajele sunt prevazute cu perii impotriva iesirii accidentale a plasei. Plasele tip rulou verticale pot avea dimensiuni maxime de 2000 mm latime si 2400 mm inaltime.


Culorile standard sunt alb (RAL 9010) si maro (Ral 8014) iar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn (sita este intotdeauna gri).


Actionarea este facilitata de arcuri, deschiderea si inchiderea se face astfel foarte usor,prin manevrarea snurului de actionare. Pentru inchidere, plasa este prevazuta la paretea inferioara a ghidajelor cu o pereche de opritori in care se fixeaza lamela de inchidere. Opritorii sunt reglabili pe inaltime, corectand astfel eventualele neregularitati ale glafului ferestrelor.

Plase tip rulou orizontale

Plasele impotriva insectelor tip rulou cu actionare pe orizontala simple (1 canat) sau duble (2 canate) ofera protectie excelenta antiinsecte pentru deschderi de pana la 3000 mm latime. Sunt confectionate din caseta si ghidaje din aluminiu si plasa din fibra de sticla gri.
Plasele tip rulou orizontale simple pot avea dimensiuni maxime de 500 mm latime si 2400 mm inaltime.Plasele tip rulou orizontale duble pot avea dimensiuni maxime de 3000 mm latime si 2400 mm inaltime.

Culorile standard sunt alb (RAL 9010) si maro (Ral 8014) iar la cerere pot vopsite in orice culoare din gama RAL sau imitatie lemn (sita este intotdeauna gri).


Actionarea este facilitata de arcuri, deschiderea si inchiderea se face astfel foarte usor,prin manevrarea manerelor de actionare. Pentru inchiderea plasei orizonatale simple se folosesc o pereche de opritori care fixeaza lamela de inchidere. Inchiderea plasei orizontale duble poate fi realizata in doi timpi astfel: o parte se fixeaza in pozitie intermediara cu opritori iar cea de a doua parte se etansaza fata de prima pe sistem de magneti. Atunci cand sunt folosite la intrarile pentru usi plasele tip rulou orizontale sunt prevazute in partea inferioara cu ghidaje de culisare speciale: mai inguste si confectionate din aluminiu extrudat, mai rezistent, acestea sunt protejate impotriva lovirii accidentale.