Profilele din PVC SALAMANDER sunt extrudate din PVC de inalta calitate. Profilele sunt disponibile spre livrare in culoarea alb. Colorarea se realizeaza cu ajutorul unor folii rezistente la intemperii si fotostabile, ce sunt aplicate permanent pe profile. PVC este un material neutru, inofensiv pentru oameni din punct de vedere fizic si chimic. Ferestrele din PVC ofera o functionare de lunga durata(decenii) fara a fi necesare costuri mari pentru intretinerea lor.

 Profilele comercializate de noi sunt :
SALAMANDER DESGIN2D, SALAMANDER STREAMLINE, SALAMANDER BLUE EVOLUTION

Profilul tricameral SALAMANDER DESGIN2D

 Sistemul de profile SALAMANDER 2D este un sistem fabricat cu utilizarea partiala a materilalului reciclat, prin tehnologia ,"BIEXTRUZIUNII". Calitatile fizice, mecanice si de aspect sunt similare sau chiar superioare sistemelor de profile fabricate din materiale si cu tehnologie clasica.

 Ferestrele si usile realizate cu profilele din sistemul Ramplast seria EcoTherm prezinta o serie de avantaje:
 SALAMANDER 2D deja la prima vedere se prezinta a fi un profil solid, cu o latime constructiva de 60mm si trei camere de izolare, elegant datorita liniilor suple si al unui design distinctiv care inspira incredere. Diferenta vizibila se poate sesiza numai in sectiune, unde se pot deosebi doua materiale de culoare diferita, unul de culoare mai inchisa (peretii camerelor interioare) si unul alb, pe contur (materialul camerelor exterioare). Deoarece in urma biextruziunii materialul cu o compozitie mai mare de reciclate va ramane intotdeauna pe partea interioara, tamplaria fabricata din SALAMANDER 2D, la exterior, se va prezenta identic cu orice alt profil PVC clasic. Pe langa aspectul financiar avantajos mai trebuie sa enumeram cateva argumente care facilitează promovarea produsului, caracteristici intalnite doar la profile de clasa superioara, cum ar fi:
- garnituri de etanasare sudabile TPE de culoarea GRI bagheta rotunjita;
- feronerie ROTO LIGHT ( CENTRO cu mici modificari, zincat in loc de galvanizat);
- sunt disponibile cercevele de usi intermediare de dimensiuni mari, 104 mm care permit realizarea de usi de balcon precum si de usi de trafic avantajoase din punct de vedere al costurilor;
- maner fereastră cu un design clasic;
- coeficientul de transfer termic Uf = 1.5W/m2K;
- izolare fonica pana la 46 dB;
- clasa de siguranta la efractie CLASA 2.

Profilul pentacameral SALAMANDER STREAMLINE

 Nu numai designul sistemului de profile este impresionant ci si tehnologia incorporata care imbunateste semnificativ confortul vietii si reduce costurile pentru energie. Sistemul pentacameral (cu 5 camere de izolare),cu o latime constructiva de 76mm, confera o excelenta izolare termica, ranforsari din otel zincat de dimensiuni generoase, asigura stabilitate. Sistemul de garnituri duble, integrate in procesul de productie, nu lasa nici o sansa zgomotului si frigului. Suprafata cu o structura de mare densitate face STREAMLINE SL76 rezistent la intemperii si foarte usor de curatat.Tamplaria fabricata din STREAMLINE SL 76 este una cu calitati deosebit de avantajoase, caracterizata printr-un design elegant si proprietati de izolare termica si fonica superioare, coeficientul de transfer termic fiind Uf= 1,2 W/m2K.

 Feroneria folosita pentru tamplaria pvc este produsa de ROTO FRANK AG Germania, si are ca provenienta Uniunea Europeana si respecta toate prevederile de calitate solicitate in Romania.Pentru toate tipurile de deschidere care se pot realiza prin intermediul feroneriei ROTO se garanteaza un minim de 15000 cicluri de functionare.
Feronerie Roto NT prezinta urmatoarele caracteristici:
- sistem oscilobatant cu grad inalt de siguranta;
- etansarea ramelor se realizeaza prin mecanismul cu cremon cu inchidere in cel puţin trei puncte;
- maner Secustik;
- mecanism contra actionarii gresite – optional
- reglarea ramelor se realizeaza pe 3 directii;
- feroneria este din otel dur tratat impotriva coroziunii;
- elementul de microventilatie al feroneriei asigura aerisirea camerei

Profilul PVC pentru case pasive SALAMANDER BLUE EVOLUTION

 Sistemul de profile blueEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea unor ferestre de noua generatie. Combinatia dintre profilele BlueEvolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala. Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf= 1,0 W/m2K si se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K. Noua generatie de ferestre este combinatia perfecta intre tehnologia de varf inovativa si conventionala.Latimea constructiva unica de 92 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata,pana la latimea de 52mm,aduce o protecţie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica. Clasa "A" pentru toate profilele din sistem,cea mai buna calitate de marca fabricata in Germania. Pe langă alb sunt disponibile ferestre intr-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata tamplariei termoizolante.

 Feroneria folosita pentru tamplaria pvc este produsa de ROTO FRANK AG Germania, si are ca provenienta Uniunea Europeana si respecta toate prevederile de calitate solicitate in Romania.Pentru toate tipurile de deschidere care se pot realiza prin intermediul feroneriei ROTO se garanteaza un minim de 15000 cicluri de functionare. Feronerie Roto NT prezinta urmatoarele caracteristici:
- sistem oscilobatant cu grad inalt de siguranta;
- etansarea ramelor se realizeaza prin mecanismul cu cremon cu inchidere in cel puţin trei puncte;
- maner Secustik;
- mecanism contra actionarii gresite – optional
- reglarea ramelor se realizeaza pe 3 directii;
- feroneria este din otel dur tratat impotriva coroziunii;