Jaluzele orizontale interioare din aluminiu

Aceste produse sunt concepute special pentru tamplaria din PVC sau aluminiu. Se monteaza numai in bagheta tamplariei si fac corp comun cu tamplaria, folosind in mod inteligent spatiul creat intre suprafata ramei si cea a sticlei.

Jaluzelele orizontale "HIT" sunt jaluzele cu caseta disponibila in trei culori, considerate uzuale: alb si doua nuante de maro. Lamelele jaluzelelor sunt disponibile intr-o generoasa paleta de culori.

Avantajele sistemului de jaluzele orizontale HIT pentru termopan:
- design ultramodern
- durata de utilizare indelungata
- control monocomanda cu lant usor de folosit
- pret rezonabil

Latimea maxima : 200 cm
Latimea minima : 30 cm
Inaltimea maxima : 220 cm
Inaltimea minima: 30 cm

Rulouri interioare aplicate "ROLLITE"

Rulourile interioare aplicate ROLLITE au o caseta din aluminiu in care se strange panza,cu mecanisme de culoare alba,maro inchis,maro deschis si imitatie stejar auriu. Tesaturile pot fi translucide, opace sau opace-aluminizate pe exterior (pentru o mai buna disipare a caldurii solare).
Culorile panzelor sunt uni, jaquard (tesatura cu model) sau panza imprimata. Varietatea mare face sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.
Avantajele sistemului de rulou aplicat:
- design modern
- umbrire perfecta la interior
- estetice
- durata de utilizare indelungata
- sistemul de franare din caseta permite oprirea panzei in orice pozitie fara a fi necesara fixarea lantului de manevrare
Latimea maxima : 190 cm
Inaltimea maxima : 170 cm

Rulouri Day-Night

Rulourile day-night sunt deosebite atat ca aspect cat si ca functiune.
Elementul definitoriu il reprezinta panza, ce are o structura alternanta opaca / transparenta. Aceasta se desfasoara in doua, astfel incat se poate regla cantitatea de lumina prin suprapunerea reglabila a sectiunilor transparent/opace de pe cele doua valuri ale panzei.
Materialele sunt de 3 tipuri (ca si tesatura) fiecare in 5 culori distincte, toate pastelate.

Avantaje:
- design deosebit de frumos si modern
- posibilitatea de a putea vedea prin ele fara a le ridica de tot
- reglaj fin al cantitatii de lumina transmisa in interior
- usurinta in manevrare
- durabilitate in timp

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale reprezinta o varianta moderna la metodele clasice de umbrire pentru interior. Ele au de asemenea rol decorativ, fie in spatiile de lucru industriale sau birouri la fel cum pot fi folosite si in case.
Lamelele folosite pot fi din material textil, aluminiu, pvc sau chiar lemn (modele speciale), avand latime de 127mm sau 89 mm.

Inaltimea maxima recomandata : 350 cm
Larimea maxima : 600 cm