Tabla cutata


Tabla cutata este un material economic utilizat pentru acoperisuri sau fatade. Gama bogata de profile – de la inaltimea de 6 mm pana la 160 mm – precum si de tipuri de tabla (zincata, prevopsita) permite utilizarea acestora atat pentru acoperisuri, cat si pentru fatade, pentru garduri si porti, cat si pentru constructiile portante, in domeniul constructiilor individuale si industriale.
Tabla cutata cu profil mic poate fi utilizata petru acoperirea fatadelor precum si a acoperisului caselor, garajelor sau a punctelor comerciale de dimensiuni mici. În schimb, profilele inalte, datorita rezistentei acestora, isi gasesc utilizarea pentru acoperisurile cu deschidere mare si in constructiile industriale. Printre caracteristicile tablei cutate se numara: rezistenta, rigiditatea constructiei si consumul economic.
Profilele trapezoidale sunt produse din tabla zincata, din tabla cu acoperire de aluzinc, tabla prevopsita sau din tabla de aluminiu vopsita (tabla cu grosimea de la 0,50 pana la 1,50 mm). Toate produsele noastre se caracterizeaza printr-o calitate superioara. Calitatea se refera atat la materia prima, cat si la produsul finit. Calitatea superioara este confirmata de agrementele ITB si PZH, precum si de garantia acordata (straturile organice – poliester lucios si mat – 10 ani, iar pural – 15 ani). Profilele trapezoidale sunt produse in conformitate cu norma europeana PN-EN 14782:2008 si detin simbolul CE.

Acoperire
Poliester lucios 15µmPoliester lucios 25µmPoliester Mat Structural 35µmPoliuretan 50 µm
ZincAluminiuAluzinc
Optional
PerforareFolie anticondensProfile translucideRigidizare R-L
Rigidizare R-LLRigidizare W-LRigidizare W-LL

Utilizarea profilelor trapezoidale
-acoperis
-fatade
-ca element al constructiilor